Ekran dotykowy 46

GASTRO POS jest programem, który umożliwia na mocną i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak dużo powszechny sposób na zbytu gastronomicznym cieszy się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w książce kelnerom i tymże samym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje drogich i długich szkoleń, a bardzo przejrzysta metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, powiązana z daleką ofertą funkcji, bardzo doskonale sprawdzi się w nie ale w ścisłym, pojedynczym lokalu, lecz i w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu pracom i modułom GASTRO POS stanowi wysoce sprawnym systemem, jaki weźmiemy na zbycie. W zależności od profilu lokalu, albo stanowi to bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najużyteczniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych ludzi do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu pracy jak i efektu jaki generuje. W relacje od stanowiska, można i ustalić widok opcji tak, żebym stanowił on przystosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca ma dojazd do całych opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do własnych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimś etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgoda z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z organizmami hotelowymi i narzędziami do ćwiczeń specjalnych.