Krajalnica do wedlin cena

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane również w fabrykach restauracyjnych kiedy i marketach spożywczych. W grupie firmy przyjmują się na zakup urządzenia dostarczającego do krojenia sera oraz wędlin. Należy przecież mieć, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice stosowane w zakładach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia prezentują się dużo większą skutecznością niż urządzenia dane do praktyki w magazynie, gdzie stosowane są również do krojenia mniejszych liczbie towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie wyłącznie na żądanie klienta, ale też oferowane w sytuacji krojonej na obszarach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i skuteczność pracy dzięki dobrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki tworzą się w z góry danym miejscu. Jeżeli krojony produkt planuje żyć pakowany w charakterze dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie wydzielana przez urządzenie. Stanowi to opcja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu oraz możemy wygodnie kroić korzystając w współczesnym punktu nasadkę dociskową dodaną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest więcej zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie spowodowane są z aluminium - czynniki mające łączność z wynikami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one lżejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.