Krajalnica maga 712p

https://www.grupa-wolff.eu/oferta/disolwer-stacjonarny-dla-duzych-partii-produkcyjnych/

Krojenie serów umieszcza się być zagadnieniem banalnym, jednak doświadczenie ekspedientek w sklepikach z serami na miarę umieszcza się mówić zupełnie co innego. Sery w współzależności od gatunku, mają różną konsystencję. Są sery twarde, do jakich pokrojenia trzeba użyć coś bardzo energie, ale i sery bardzo wygodne, wręcz łączące się do powierzchni noża, nawet gdyby istnieje to nóż przeznaczony stricte do cięcia serów. Poprzez to, że powierzchnia noża brudzi się serem o lepkiej konsystencji, kolejne plastry jest coraz trudniej ukroić w rodzaj precyzyjny, bez uszkodzenia struktury sera.

Co w takim razie można poradzić osobom pracującym w handlach, które codziennie po często muszą kroić różne typy serów w niewielkie plastry dla naszych użytkowników? Przede każdym, muszą korzystać dobrej krajalnicy. Krajalnica do sera ma-ga to produkt bardzo dużej jakości, dany do cięcia serów wszelkiego typu. Jest bardzo wrażliwe ostrze, które dobrze wrzyna się w ser i odkrawa spośród niego cieniutkie, delikatne plasterki, bez względu na konsystencję tego sera. Świadczy to, że ta krajalnica zna w niedalekim okresie pokroić ogromniejszą dawka sera bez potrzeb wycierania powierzchni ostrza co chwila plasterków. Istnieje ostatnie dużo potrzebne wszędzie tam, gdzie jest potrzeba krojenia ogromnych liczbie serów różnych rodzajów w krótkim okresie, czyli zwłaszcza w składach. Coraz chętniej jednak decydujemy się na zakup krajalnicy do indywidualnych domów, ponieważ ujawnia się, że dużo łatwo zwracamy się wyręczać w akcjach, jakie są konieczne, a jakie budzą nam wielu kłopotu.

Dziś, zamiast kupować ser na plasterki, możesz zakupić własną krajalnicę do sera, i wszystkiego dnia odkrajać tyle plastrów sera, ile dokładnie potrzebujesz z wszystkiego bloku sera! To mocna oszczędność energii i samego sera, bowiem ten odkładany w sytuacje całego bloczku będzie zmniejszałby się o moc wolniej niż ser pokrojony w wysokie plasterki w składzie.