Program do zarzadzania archiwum

System POS to plan gastronomiczny do prowadzenia każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe a tym całe.

Dla średnich i bogatszych lokali
POS znacznie dobrze konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także szybkich sieci gastronomicznych. To podstawowe narzędzie, przystosowane do książce na każdej liczbie stanowisk POS. Projekt w oczywisty sposób usprawni prowadzenie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym odcinkiem roli w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z różnymi urządzeniami
Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami i stylami, które usprawnią życie każdego domu. Reagowanie na określonym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji.
Jasny i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

pakowarka próżniowaPakowarka próżniowa Multivac C100 - Pakowarki próżniowe

Czerpanie z modułu zapewnia:
Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacji o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp.
Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp.
Szybkość: robienie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w mieszkaniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp.
Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.